Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

Kik vagyunk?

Webáruházunk családi vállalkozás. Van 7 macskánk és 2 kutyánk, ők a főállatkák, mert rajtuk kívül még csaknem tucatnyi akváriumban nevelgetünk halakat, teknősöket, gőtét és afrikai csigákat, sőt időnként szitakötőlárvákat is. Hosszú évek óta rengeteget költünk rájuk, pontosan tudjuk, mekkora értéke van minden megspórolt fillérnek, minden elcsípett kedvezménynek.

Puma Ann-Valentine Maine Coon, macska
Ezzel bizonyára nem vagyunk egyedül, ezért olyan webáruházat álmodtunk meg, amely a lehető legolcsóbban működik. Cipekedtünk már eleget, hordtuk haza hatalmas zsákokban a különféle kutyatápokat és macskatápokat – ettől is szeretnénk megkímélni Önöket. Ha hozzánk fordulnak, kimozdulniuk sem kell otthonról, sok akciós termékünknek és törzsvásárlói programunknak köszönhetően pedig még takarékosabban vásárolhatnak, ami ezekben a „válságos időkben” különösen jól jöhet….
Momo Briard, kutya
 

Mit kínálunk önöknek?

Az ezernyi beszerezhető kutyaeledel és macskaeledel közül nálunk azokat találja meg, amelyekkel mi magunk is etetjük, illetve etetnénk állatainkat. A megfelelő táplálék kiválasztása korántsem lényegtelen, erre élő bizonyítékunk van: legidősebb cicánk, Fanny már 18 éves, és remekül érzi magát. Cicáink közül rajta kívül is többen benne vannak a korban, a súlyosabb betegségeket azonban valamennyien elkerülték. Ebben segítenek a táplálákkiegészítők is, amelyek alkalmazásával megelőzhetők a betegségek, illetve támogatják a gyógyulást.

Meggyőződésünk, hogy a hosszú és egészséges kutya- és macskaélet nem a véletlen műve, még csak nem is kizárólag a mi gondoskodásunkon múlik, hanem a kutyatápok és macskatápok minőségével is összefügg, amire mindenképpen érdemes kellő figyelmet fordítani. Webáruházunkban prémium kategóriájú termékeket talál, s ezek mellett megannyi egyéb kutyafelszerelés, rágcsa, kiegészítő,  kutya- és macskajáték közül választhat.
Ann-Valentine's Maine Coon

Családi összefogással

Világ- és Európa-bajnok Maine Coon cicáinkat megannyi kiállításon ezrek csodálták meg. Tenyésztési sikereink után merészkedünk új terepre: a FutrinkaCucca érdekében valamennyien összefogtunk, van köztünk végzett biológus, diplomás kereskedő, bankár, állatorvos, képzett zenész és üvegművész, és vállalkozásunkba valamennyien beleadjuk, amihez csak értünk.

Kutya- és macskatartóknak szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő kutyatápot és macskatápot, javaslunk megfelelő  kutyafelszerelést és macskafelszerelést is.

Bízunk abban, hogy új szakmánkban is képesek leszünk úgy építkezni, mint tenyésztőként tettük: első cicánk szülésénél még azt sem tudtuk, mit tegyünk, hova kapjunk, segítsünk-e az anyának, ma pedig, afféle önképzős macska-genetikusokként, azt is meg tudjuk mondani előre, milyen színű kölykök fognak születni. A macskatenyésztés mellett sok-sok éve részt veszünk macskakiállítások szervezésében, amelyeknek saját cicáink is rutinos szereplői.

Tudásunkat, tapasztalatainkat szeretnénk megosztani önökkel! Szívesen segítünk minden pályakezdő macskatartónak vagy tenyésztőnek, forduljanak hozzánk nyugodtan! Csakúgy, mint nagyon lelkiismeretes állatorvosunkhoz, aki a kutyásoknak, macskásoknak egyaránt kész tanácsokat adni. Ann-Valentine's Samu, Maine Coon

Mivel pedig bogaras biológus családtagunk rendszeresen talál a terepen kóbor kutyákat és macskákat, webáruházunk révén nekik is szeretnénk gazdit találni. Rajtuk kívül sok gazdátlan, régóta menhelyen élő kutyát és macskát ismerünk, őket is megpróbáljuk befogadó családokban „elhelyezni”.

Még néhány fontos apróság:

A tenyésztők és partnerek oldalon szereplő kutya- és macskatenyésztőket személyesen ismerjük, nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akik kölyköt keresnek. Az etetési tanácsok oldal pedig kedvence helyes táplálásához nyújt segítséget.

Kellemes időtöltést, jó böngészést, jó vételt kívánunk!

A FutinkaCucca Család

  Bundás a futrinkacucca webáruház kutyája
Országos házhozszállítás