Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

Országos házhozszállítás

Telefon: 06 20 3104964, e-mail: info@futrinkacucca.hu

A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk.

A csomagok kiszállítását partnerünk, a GLS Hungary Kft. futárszolgálata végzi, amely kiváló minőségű és rugalmas csomagszállítási szolgáltatást nyújt. A GLS futárszolgálat a csomagok házhozszállítását munkanapokon végzi, így rendeléskor kérjük, hogy munkaidőben (hétköznap 8:00 és 17:00 között) elérhető kiszállítási címet adjon meg.

Amennyiben első szállításkor a futár nem találja Önt a megadott címen, úgy értesítést hagy, és új időpont egyeztetése céljából a megadott telefonszámon felveszi Önnel a kapcsolatot. Amennyiben nem tudnak kapcsolatba lépni, úgy 5 nap múlva újra megkísérli a csomag kézbesítését.

Csomagszám alapján a GLS ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni, illetve időpontot egyeztetni: 7:00 - 20:00 óráig: 06 1 802 0265 számú telefonon.

Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefonszámot adjon meg, hogy a futár szükség esetén hívhassa Önt! A gyors kiszállítás érdekében pedig kérjük, hogy pontosan adja meg a szállítási címet!

Az ország bármely területére a maximális rendelhető csomagsúly 38 kg. Ennél nagyobb csomagsúly esetén a rendelést két csomagként tudjuk feladni, dupla szállítási költséggel.

Macskaalmot maximum 20 kg-ig szállítunk.


Futrinkacucca a tápfutár

A megrendelt termékeket lehetőség szerint 3-4 munkanapon belül igyekszünk eljuttatni Önhöz. Bizonyos termékeknél a szállítási idő meghaladja a 3-4 munkanapot, ami a részteles termékoldalon, a várható szállításnál kerül feltüntetésre. Az esetleges készlethiány miatti későbbre várható teljesítésről e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Az egy napon feladott rendeléseket összevonjuk, és nem számítunk fel dupla szállítási költséget.

A csomag átvételekor kérjük, hogy ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag bármilyen módon sérült, vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet, és küldje vissza a csomagot. A csomag felbontásakor, ha eltérést talál a megrendelés és a kiszállított áru, vagy a számla között, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot (06-20 310-4964)!

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor ezt a megjegyzés rovatban tüntesse fel, és mi igyekszünk teljesíteni.

A megrendelésekre csomagolási költséget nem számolunk fel.

Szállítási költségek:

12.000 Ft feletti csomagértéknél: ingyenes,

7.000 és 12.000 Ft közötti csomagértéknél: 890 Ft,

7.000 Ft alatti csomagértéknél: 1.890 Ft.

A fenti szállítási költségek az ország bármely területére érvényesek. A szállítási költséget a számla végösszege tartalmazza.

Ha további kérdése merül fel a vásárlással vagy a kiszállítással kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Országos házhozszállítás