Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

ProDen PlaqueOff Animal

kiszerelés:
Mennyiség: db
ár:4.548 Ft
Kedvencekhez adom!
Javasolt életkor: minden életkor
Javasolt méret: minden méret
Várható szállítás: 3-4 nap

ProDem PlaqueOff Animal

Természetes, por alakú készítmény a fogak és az íny egészségének megőrzéséért kutyák és macskák részére.

  • Csökkenti a fogkő képződését.
  • Egészséges fogínyt biztosít.
  • Gátolja a lepedékképződést.
  • Megszünteti a kellemetlen szájszagot.


Kedvenceink legnagyobb problémájának természetes megoldása

Sok kutya- és macskatulajdonos azt hiszi, hogy a természet megoldja állataink szájhigiéniáját, ha az állatnak ropogós kekszet, csontot, vagy hasonló eledelt adunk. Sajnos a valóság egészen más. A kutyák és a macskák szájában a leggyakoribb gond a fogkő. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy már két éves korban, a kutyák 80 %-ánál és a macskák 70 %-ánál fellép valamilyen fogbetegség.

A rossz szagú lehelet
Ha a kutyának, vagy a macskának rossz szagú a lehelete, annak eredete a fogakon képződött lepedékben, vagy a fogkőképződésben keresendő. Néha már olyan előrehaladott állapotú foglazulás is előfordul, amikor néhány fogat már nem is lehet megmenteni.

Az ördögi kör
A lepedék a baktériumok és ételmaradékok ragacsos, vékony rétege, amely folyamatosan képződik a szájban. Amennyiben az első lágy lerakódás érintetlenül marad a szájban, az lassacskán elmeszesedik és fogkövet alkot, a fogkő pedig a baktériumok melegágya. A baktériumok mérgező terméke ingerli a testszöveteket és a csontállomány visszahúzódik. A fogágy idővel még mélyebb lesz, és elkezdődik az ördögi kör: még több helyet kap a fogkő és még nagyobb lesz a baktériumok tömege. A kezeletlen fog az elmélyült fogágyban foglazulást eredményezhet. Az elhanyagolt fogstátus gyakran másodlagos fertőzések indítóoka lehet.

A természetes segítség
A nemzetközileg is ismert Wikner Sune, Umeá-i (Svédország) fogorvos és kutató fantasztikus felfedezése bizonyítja, hogy van segítség a fogkő, a lepedék és a kellemetlen szájszag ellen. A PlaqueOff Animal nemzetközileg szabadalmazott növényi termék, amely hozzájárul a fogkő és a lepedékképződés megakadályozásához a fog felületén, és ezáltal csökkenti a szájüreg baktériumállományát.

A megoldás: egy speciális tengeri alga
A PlaqueOff Animal hatóanyaga egy természetes növényi anyag. Emésztéskor az alkotóelemek felszívódnak és olyan összetételű nyál képződik, amely fellazítja a fogkövet, és megakadályozza az újabb lerakódást a fogakon. A PlaqueOff Animal természetes növényi anyagot, azaz az Algea D1070 tengeri algát tartalmazza, melynek összetevői: polysaccharidák 52 %, ásványok és nyomelemek 22 %, proteinek az összes aminosavakkal 6 %, rostos anyagok 6 %, omega-3 zsírsavak 2 %. Nem tartalmaz cukrot, tartósítószereket és színezőanyagokat sem. Az alga tápanyagokban gazdag, tartalmaz 12 fontos vitamint, 13 makro- és nyomelemet, valamint magas a természetes jódtartalma.

Hogyan működik a PlaqueOff?
A PlaqueOff Animal úgynevezett szisztémás hatással rendelkezik (ellentétben a plakkot és a fogkövet lekoptató csontok vagy fogkefe mechanikai hatásával). Feloldódás után a hatóanyagok bekerülnek a véráramba, majd a nyál összetételét megváltoztatva megakadályozzák a plakkot képző baktériumok fogakhoz való tapadását, így megelőzik a plakk és a fogkő okozta problémák kialakulását. A hatóanyag(ok) a szájüregben mindenhová eljutnak, még a fogak közé és azokra a helyekre is, ahol már súlyos és fájdalommal járó problémák alakultak ki (tehát olyan helyekre is, ahol például fogkefét nem lehet használni). Azokban az esetekben, amikor a plakk és a fogkő már kialakult, a PlaqueOff Animal hatóanyaga lebontja a baktériumokat, így a fogkő és a plakk leesik a fogakról vagy azokról nagyon könnyen eltávolíthatóvá válik.

Humán használatban már bizonyított!
A PlaqueOff Animal-t megelőző termék az embereknek készült és ProDen PlaqueOff néven éveken át több ezren használták Svédországban és más országokban is. Embereken végzett klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a fogak lepedékbevonata 88 %-os csökkenést mutatott, a fogkőképződés megszűnt, vagy a fogkő porózussá és így könnyen eltávolíthatóvá vált. Az elvégzett tanulmányok kimutatták, hogy a hatás már 4 heti kezelés után észlelhető volt, és rendszeres használat mellett az eredmény csak fokozódott.

Adagolás
Az adagolása egyszerű. Szórjuk a port az ételre egyszer naponta. Adagoló kanál és adagolási utasítás a csomagban található.

Gazdaságos, mert
egy 40 g-os csomag egy macskának vagy egy kistestű kutyának (<10 kg) 8 hónaig, egy közepes testű kutyának (10-25 kg) 4 hónapig, egy nagytestű kutyának (>25 kg) pedig 2 hónapig elegendő.

Kiszerelés: 40 g.