Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

  Rendezés szerint

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp emésztési problémákkal küzdő és allergiás megbetegedésre hajlamos felnőtt kutyáknak, minden fajta számára.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű száraztáp a sok kalóriát igénylő aktív kutyáknak, mint a vadászkutyák, szánhúzók, versenykutyák, illetve extrém körülmények és időjárási viszonyok között dolgozó munkakutyák számára.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp felnőtt, érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak, minden fajta számára.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp átlagos fizikai aktivitású 1-7 éves nagytestű (25 kg-nál nehezebb) kutyáknak.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű táp átlagos fizikai aktivitású kis- és közepes testű felnőtt kutyáknak. Tartalmazza a kutya kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges összes összetevőt, a lehető legjobb minőségben.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp kölyökkutyáknak, valamint vemhes és szoptató kutyáknak minden fajta részére. Tökéletes megoldás azoknak a kiskutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tüneteket mutatnak.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp nagy- és óriástestű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására az elválasztástól a teljes kifejlettség eléréséig.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű száraztáp kis- és közepes testű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására, az elválasztástól a felnőttkor eléréséig, valamint szoptató és vemhes kutyáknak.

kiszerelés: 12 kg

Teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp 7 éves vagy annál idősebb kutyáknak, hogy kutyája hosszú életű és jó kondíciójú legyen. Minden fajta számára.

kiszerelés: 12 kg
  Rendezés szerint
Országos házhozszállítás