Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

BiogenicPet Digestion paszta macskáknak

kiszerelés:
Mennyiség: db
ár:5.190 Ft
Kedvencekhez adom!
Javasolt életkor: minden életkor
Javasolt méret: minden méret
Várható szállítás: 3-4 nap

BiogenicPet Digestion paszta macskáknak

Természetes megoldás a hasmenéses tünetek kezelésének kiegészítésére. Hatóanyagai, a huminsavak és ásványi anyagok, megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat, és szabályozzák a bélflóra működését.

A BiogenicPet Digestion paszta hatóanyagai a növényi alkotórészek több 10 ezer éves bomlási folyamataiban keletkezett huminsavak és ásványi anyagok.

A huminsavak komplex vegyületet képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok felszívódását hatékonyabbá teszik. Nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését.

Garantált beltartalom:
nedvesség 78,0%, huminsavak 6,8%, kálcium 1,3%, foszfor 0,12%, nyershamu 11,6%, magnézium 1,55%, vas 0,54%, nátrium 0,04%.

Alkalmazás:

Enyhe tünetek esetén:

Adagolás: 2 kg-os macskának 1 ml/alkalom. A tünetek megjelenésétől számítva naponta kétszer, reggel és este a tünetek megszűnéséig, de legalább 3-4 napig. A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.

Hasmenéses, étvágytalan, legyengült kutyák kezelésének kiegészítésére:

Adagolás: 2 kg-os macskának 2 ml/alkalom. A tünetek megjelenésétől számítva naponta kétszer, reggel és este a tünetek megszűnéséig, de legalább 5-7 napig. A kezelés alatt bőséges ivóvíz biztosítása ajánlott.