Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

  Rendezés szerint  |  következő »

Nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmazó készítmény. Alkalmazható megelőzés, vagy a gyógyszeres kezelés kiegészítése céljából. Tökéletesen kiegészíti kedvence mindennapi étrendjét, javítja kondícióját, és ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben, ami egészséges jókedvében is megmutatkozik.

kiszerelés: 30 ml

A szőrbezoárok eltávolítására és megelőzésére szolgáló táplálékkiegészítő macskáknak. Specifikus síkosító összetevőkből áll, amelyek a szőrbezoárokat eltávolítják, illetve keletkezésüket megakadályozzák.

kiszerelés: 120 g

Természetes megoldás a hasmenéses tünetek kezelésének kiegészítésére. Hatóanyagai, a huminsavak és ásványi anyagok, megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat, és szabályozzák a bélflóra működését.

kiszerelés: 15 ml
Gyógyhatású táplálékkiegészítő kutyák és macskák részére. Gyulladáscsökkentő hatású, növeli az immunrendszer aktivitását, gátolja a sejtek öregedését, hozzájárul a szív- és a vázizomzat tökéletes működéséhez, továbbá javítja a bőr és a szőrzet állapotát.
kiszerelés: 120 db
Kisebb kiszerelésért kattintson a részletekre!

Táplálékkiegészítő kutyák és macskák energia-, tápanyag- és vitaminigényének kielégítésére. Azokban az esetekben, amikor a táplálékfelvétel bármilyen okból akadályozott, már kis mennyiségű Calo-Pet is biztosítja a túléléshez szükséges tápanyagokat. Ajánlott továbbá betegségek gyógyulása után a kondíció helyreállítására.

kiszerelés: 120 g
Növényi kivonatokat tartalmazó, a máj és az emésztőszervek működését támogató készítmény. Táplálkozási anomáliák, máj- és emésztőszervi kórképek esetén, a gyógyszeres kezelés kiegészítéséhez.
kiszerelés: 30 db

Kiegészítő takarmány probiotikummal, prebiotikumokkal, glutaminnal, kaolinnal és pektinnel kombinálva. Különösen alkalmas olyan kutyák és macskák táplálására, amelyek gyomorrontásban szenvedtek.

Szoptatást helyettesítő táplálék kölyökkutyák és kölyökmacskák részére. Az anyatejhez hasonló összetétele révén biztosítja a kölykök kiegyensúlyozott táplálását és harmónikus fejlődését.
kiszerelés: 2.5 kg

A fiatal cicaszervezetek építőanygainak pasztája, extra adag kalciummal.

kiszerelés: 50 g
Magas rosttartalmú szőroldó paszta, a szőrlabdaképződéssel járó gondok orvoslására. Segíti a táplálék feldolgozását, így a lenyelt szőrzet és egyéb emészthetetlen anyagok természetes eltávozását.
kiszerelés: 220 g
12 létfontosságú vitamint tartalmaz, melyek mind hozzájárulnak a természetes ellenállóképesség kialakításához. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, valamint cink a szép, egészséges bőr és bunda nélkülözhetetlen építőkövei.
kiszerelés: 220 g
Kisebb kiszerelésért kattintson a részletekre!
Magas vitamin- és energiatartalmú paszta. Biztosítja a hiányzó vitaminokat, gondoskodik a kiegyensúlyozott közérzetről és karban tartja az emésztést.
kiszerelés: 220 g
Kisebb kiszerelésért kattintson a részletekre!
Étvágyfokozó krémpaszta, sajtos ízesítéssel és anyagcserejavító biotinnal.
kiszerelés: 220 g
Kisebb kiszerelésért kattintson a részletekre!

Tengeri lazac olaj Alaszkából. Teljesen természetes kiegészítő táplálék kutyák és macskák részére, a puha és fényes szőrzethez.

kiszerelés: 2000 ml
Kisebb kiszerelésért kattintson a részletekre!
Táplálékkiegészítő a máj egészséges működésének támogatására. A táplálék megfelelő kiegészítésével egészséges májműködést tesz lehetővé, védelmet nyújt a májkárosító toxinok ellen, valamint fokozza a máj regenerációs képességét.
kiszerelés: 90 db
Az életfontosságú vitaminok, mikroelemek és a nagy értékű alga- és élesztőfehérje révén elősegíti a fiatal állatok fejlődését, fokozza a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, a vitalitást, valamint a szőr fényességét. A klorofillban gazdag természetes zöldalga egyúttal csökkenti a kellemetlen vizelet-, bőr- és szájszagot.
kiszerelés: 50 db
Biztosítja a bőr normál anyagcsere-folyamataihoz és az egészséges, fényes szőrzet kialakulásához és fenntartásához nélkülözhetetlen magas biológiai értékű fehérjéket, nagyszámú vitamint, makro- és mikroelemet, valamint aminosavat.
kiszerelés: 50 db
A normális csont- és fogfejlődés elősegítésére, a fogak és a csontok szilárdságának fokozására, a vemhesség és a szoptatás alatt megnövekedett ásványianyag-szükséglet fedezésére, valamint a kalcium- és foszforhiányból eredő anyagforgalmi zavarok megelőzésére szolgáló készítmény.
kiszerelés: 50 db
Fiatal állatok fejlődésének elősegítésére, az ellenállóképesség növelésére, a vemhesség és szoptatás alatt megnövekedett vitamin- és mikroelem-szükséglet fedezésére, a kifejlett macskák közérzetének javítására, stresszhelyzetekben a terhelhetőség fokozására, valamint betegségek után a felépülés gyorsítására szolgáló készítmény.
kiszerelés: 50 db
A bőr-és szőrminőség célirányos javítására szolgál. A tabletták kiegészítik a macska tápanyagellátását természetes alapanyagokkal.
kiszerelés: 260 db
Kisebb kiszerelésért kattintson a részletekre!
  Rendezés szerint  |  következő »
Országos házhozszállítás