Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

Bezo-Pet paszta

kiszerelés:
Mennyiség: db
ár:3.620 Ft
Kedvencekhez adom!
Javasolt életkor: minden életkor
Javasolt méret: minden méret
Várható szállítás: 3-4 nap

Bezo-Pet paszta

A szőrbezoárok eltávolítására és megelőzésére szolgáló táplálékkiegészítő macskáknak. Specifikus síkosító összetevőkből áll, amelyek a szőrbezoárokat eltávolítják, illetve keletkezésüket megakadályozzák.

A Bezo-Pet olajtartalmú paszta a gyomorban keletkező szőrbezoárokat rendkívül síkos réteggel vonja be. A szőrbezoárok a gyomor- és bélcsatornát elzárhatják. Ha azonban eléggé síkosak, a perisztaltika átjuttatja őket a pyloruson és a bélcsatornán, így zavartalan lesz a tápanyagok átjutása, és megszűnik a nyálkahártyát izgató hatás. A Bezo-Pet hatóanyagai megakadályozzák a felvett szőrszálak összetapadását és ezáltal a szőrbezoárok keletkezését. Megelőzésre elsősorban hosszúszőrű (perzsa), illetve lakásban tartott macskáknál ajánlott. Ajánlott még idült bélgyulladások kiegészítő terápiájára is, mivel hatóanyagai a gyulladt bélnyálkahártyát nyugtatják.

Javallat:
A Bezo-Pet a szőrbezoárok eltávolítására és keletkezésük megakadályozására egyaránt használható. Rendkívül jóízű, az állatok szívesen megeszik, így adható közvetlenül is, nem szükséges a táplálékba keverni. Előnyösen alkalmazható a legkülönfélébb idült bélgyulladások adjuváns terápiájára.

Összetétel:
víz, speciális növényi olajok és zsírok, gabona, cukor.

Beltartalom:
nyerszsír 23,4 %, nyershamu 1,5 %, nyersfehérje 0,8 %, nyersrost 0 %.

Alalmazás módja:
szájon át.

Adagolás:
a szőrbezoárok eltávolítására 1 teáskanál (5 ml) naponta, megelőzésére 1 teáskanál (5 ml) hetente 2-3-szor. Ha szükséges, az adag növelhető.

Kiszerelés: 120 g műanyag tubusban.

Országos házhozszállítás