Futrinkacucca Webáruház - Kutya-Macska Tápfutár | Kutyatáp | Macskatáp | Kiegészítők | Felszerelések | Ápolás

Telefon: 06 20 3104964, e-mail: info@futrinkacucca.hu

Szeretné egy kicsit kímélni pénztárcáját?

Erre szolgál Törzsvásárlói programunk, azoknak, akik rendszeresen nálunk vásárolnak kedvenceiknek: 2, 3, illetve 5%-os törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk bizonyos levásárolt értékek felett, melyek a következők:

- bruttó 50 000 Ft vásárlás felett: 2% kedvezmény
- bruttó 100 000 Ft vásárlás felett: 3% kedvezmény
- bruttó 250 000 Ft vásárlás felett: 5% kedvezmény

A Törzsvásárlói programnak Ön első vásárlásával tagjává válik, és egy-két rendelést követően már élvezheti is az előnyöket. A Futrinkacucca.hu automatikusan számolja az Önnek járó engedményt. Így nincs egyéb tennivalója, mint oldalunkon felhasználóneve és jelszava segítségével bejelentkezik, és termékeket választ. Az Önre vonatkozó kedvezmény összgét a "Kosár" oldalon fogja látni.

Arra viszont ügyeljen, hogy legalább háromhavonta vásároljon nálunk, ellenkező esetben ugyanis elveszíti addig megszerzett törzsvásárlói kedvezményét, és kezdheti újra a gyűjtögetést.


Kedvezmény a Macskamánia Magyar Macskaegyesület tagjainak

A Macskamánia Egyesület tagjainak vásárlásaik összegéből 5% kedvezményt nyújtunk, így már első vásárlásukkor a legmagasabb szintű törzsvásárlói kedvezményben részesülnek.

Nem kell mást tenniük, mint első vásárláskor jelezni egyesületi tagságukat a "Pénztár oldalon", a fizetési és szállítási adatok megadásánál található Megjegyzés rovatban . Így az első vásárláskor ugyan még nem jelenik meg  a kedvezmény összege (de ebben az esetben is levonjuk a végösszegből az 5%-ot), a későbbi vásárlásoknál viszont az engedmény a "Kosár" oldalon már nyomon követhető lesz.

 

 

Országos házhozszállítás